bardienst

Aanpassing van de middag-bardiensten.

De bardiensten van 12.30 tot 16.00 uur zijn op de maandag-, de dinsdag- , de donderdag-, en de vrijdagmiddagen vervallen. De woensdagmiddagdiensten gaan in verband met de tennislessen wel gewoon door.

Regeling:

 • Acties bardienaar op de voormiddag.
  De bardienaar die om 12.30 uur zijn dienst erop heeft zitten, doet de terrasdeuren op slot, doet de grendel op de deur naar de hal en verlaat het clubhuis via de keuken door het fusthok. De deur hoeft niet afgesloten te worden, hij kan gewoon dicht gedaan worden.
    
 • De bardienst van 16.00 uur wordt gestart al om 15.45 uur!
  Hij kan het clubhuis binnen gaan via de deur van het fusthok door gebruik te maken van zijn KNLTB- pas door de kaartlezer te halen. Net zoals bij de voordeur en bij het tussenhek naar de Tennishal zal er ook op de buitendeur van het fusthok een kaartlezer komen.
  De bardienst moet dus niet vergeten zijn KNLTB–pas mee te nemen!
  De kaartlezer zal alleen op genoemde dagen tussen 15.45 en 16.15 uur geactiveerd worden.
     
 • Bij calamiteiten, bijvoorbeeld dat de stroom uitvalt of dat er geen bardienst is geweest en er al dan niet een kaartje voor de deur hangt met verwijzing naar de benzinepomp, kan de sleutel van het fusthok gehaald worden bij het Argos benzinestation. Met de sleutel kan de deur van het fusthok geopend worden zonder gebruik te hoeven maken van de kaartlezer.
  (NB.: Ook voor het ophalen van de sleutel is de KNLTB-pas vereist.)