Beste leden van Ad Astra,

IM tennisPer 1 april 2018 gaan wij als Tennisned een samenwerking aan met I'M Tennis. Jullie zullen de bekende gezichten op en rond de baan blijven zien, alleen zullen er aan de achterkant wat veranderingen komen.
Door deze samenwerking willen wij o.a. onze administratie en communicatie optimaliseren. Daarnaast kunnen we gebruik maken van elkaars kennis en opleiding en daardoor meer begeleiding bieden aan onze trainers.

Wij hopen hiermee het tennisplezier en kwaliteit van de lessen naar een nog hoger niveau te tillen. Onze inschrijving voor het voorjaar laten wij verlopen via het nieuwe systeem, dit betekend dat u zich eenmalig opnieuw moet registreren.

Om dit zo makkelijk mogelijk te laten verlopen hebben wij hieronder de uitleg beschreven.

Met vriendelijke groet,

Frank Harrak


Nog niet ingeschreven voor tennisles komende zomer? Doe dit dan nu!

Bekijk in je eigen I’M Tennis account de verschillende mogelijkheden en schrijf daarna snel in. Nog geen eigen account, ga dan eerst naar Registreren om daarna gelijk te kunnen inschrijven. Voor vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij jouw clubtrainer of contact opnemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

We zijn al begonnen met het indelen dus wacht niet te lang.

Graag tot ziens weer deze zomer op de vereniging!


Inschrijven voor de zomertraining 2018 doe je zo:

  • Ga naar www.imtennis.nl
  • Ga naar Menu en kies  Registratie
  • Als je je geregistreerd hebt, dan krijg je hiervan een bevestiging in je scherm te zien en kan je op de link klikken om in je eigen I’M Tennis dashboard te komen
  • In Mijn Menu aan de linkerkant kan je daarna kiezen voor Trainingsvormen
  • Indien je een keuze hebt gemaakt kan je het inschrijvingsproces afronden waarna je automatisch een bevestiging hiervan krijgt via een mail aan het e-mailadres van je I’M Tennis account
  • Wil je meerdere Gezinsleden inschrijven onder hetzelfde I'M Tennis account (via hetzelfde e-mailadres) kies dan onder Mijn Menu voor Gezinsleden en voeg een nieuw Gezinslid-profiel toe
  • Kies daarna voor Trainingsvormen en zorg ervoor dat onderaan Mijn Menu de naam van het Gezinslid dat je wilt inschrijven groen gemarkeerd is in combinatie met de optie Trainingsvormen
  • Nu kan je een keuze maken voor een trainingsvorm voor je Gezinslid en daarna ook het inschrijvingsproces afronden.

BELANGRIJK VOOR JEUGDLEDEN
In het lidmaatschap bij Ad Astra zijn de kosten van de zomertraining al verwerkt. Toch moeten jeugdleden zich ook inschrijven voor de zomertraining via het formulier “Aanvullende informatie jeugdtraining – zomer 2018.” Dit formulier dient om de juiste informatie te verkrijgen om de kinderen te kunnen indelen en plaatsen.

Voor veel voorkomende vragen over het inschrijven kan je kijken op website onder FAQs.
Voor vragen en /of opmerkingen zijn wij vanaf nu bereikbaar via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens weer deze zomer op de vereniging!

Team Tennisned

 

Site-overzicht