Er zijn geen wachtlijsten. Iedereen die zich nu aanmeld kan lid worden.

Wil je na onderstaande gelezen te hebben meer willen weten, stel dan je vraag via de mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Onze variëteit aan lidsoorten.

We kennen bij Ad Astra de volgende lidsoorten:

1. Seniorlid.
Seniorleden van de vereniging zijn natuurlijke personen, die gedurende het lopende verenigingsjaar de 18-jarige leeftijd bereiken. Het seniorlidmaatschap is te verdelen in onderstaande categorieën:

 • Jonge senioren.
  Jonge senior ben je vanaf het jaar waarin je 18 wordt tot en met het jaar waarin je 22 wordt. Je betaalt een gereduceerd contributiebedrag. Dit om de overgang van junior naar senior niet te groot te maken. En je kan het gehele seizoen gedurende de openingstijden gebruik maken van het park.
   
 • Senioren met volledig speelrecht.
  Vanaf het jaar waarin je 23 wordt en je kan het gehele seizoen gedurende de openingstijden gebruik maken van het tennispark.
   
 • Senioren met beperkt speelrecht.
  In deze vorm van lidmaatschap worden i.v.m. boventalligheid vanaf 2019 geen nieuwe leden aangenomen.
   
 • Weekendlid.
  Alleen speelgerechtigd in het weekend, behalve als alle banen voor competitie of toernooien zijn gereserveerd.
   
 • Zomerlid.
  Alleen speelgerechtigd in juli en augustus. Je bent dan clublid en geen KNLTB lid.
     
 • € 50 lid.
  Voorwaarde is dat men een volledig zomerabonnement heeft bij een andere tennisvereniging en dat men daar of bij Ad Astra aan de KNLTB competitie deelneemt.
   
 • Ouder-kindarrangement.
  Vader of moeder van een juniorlid. Maximaal 2 jaar mogelijk. Je bent dan geen KNLTB lid. Voor details van dit arrangement, klik hier.

    
2. Juniorlid
:
Je bent juniorlid vanaf je 4e geboortejaar t/m het jaar waarin je 17 jaar wordt.

Aanmeldformulieren

Indien je lid wilt worden van Ad Astra, open je het hieronder van toepassing zijnde aanmeldformulier en verzend het na het te hebben ingevuld.

Aanmelden nieuw juniorlid
(17 jaar en jonger)
  Upgrade 1 voor bestaande
junioren
     
 Aanmelden nieuw seniorlid
(vanaf het jaar waarin je 18 wordt)
   Tarieven, w.o.
- All-in basispakket junioren
- Contributie seniorenTennislessen

De training wordt verzorgd door I'M Tennis/TennisNed, zie voor meer informatie op de site van I'M Tennis/TennisNed.

Alleen als lid van Ad Astra kan je op ons park tegen betaling tennislessen krijgen van een gediplomeerde trainer. De trainer maakt gebruik van de faciliteiten van Ad Astra. De leden worden ruim voor het begin van het nieuwe tennisseizoen schriftelijk door de trainer geïnformeerd over tennislessen, kosten, tijdstip van lessen e.d. Opgave voor tennisles dient bij de trainer plaats te vinden. Jeugdleden kunnen in de wintermaanden trainen in "De Tennishal". Deze training wordt ook verzorgd door I'M Tennis/TennisNed.
 

Bardiensten

Ieder seniorlid is verplicht enige malen per seizoen, meestal twee met een maximum van vier, bardienst te verrichten. Voor het begin van het seizoen kunnen onze leden via het digitale bardienstprogramma zelf de door hen gewenste dag en dagdeel vastleggen. Zodoende is gelijk duidelijk wanneer de bardienst moet worden vervuld.
  

Tot slot

 • Hiermee heb je enige informatie ontvangen over de tennisvereniging GLTC Ad Astra.
   
 • Nieuwe leden, zowel senioren als (de ouders van) junioren, worden aan het begin van het nieuwe seizoen uitgenodigd voor een informatie- en kennismakingsavond. Hierbij zijn naast vertegenwoordigers van het Bestuur ook de Bar-, Technische- en Jeugdcommissie, alsmede de trainer van I'M Tennis/TennisNed aanwezig.
   
 • Wij hopen dat deze informatie je voldoende reden geeft om je aan te melden als lid van GLTC Ad Astra.
   
 • Inschrijven kan via de linken naar aanmeldingsformulieren halverwege op deze pagina (Linken op groene ondergrond).
 • Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyregels van onze vereniging. De privacyregels staan vermeld in het Privacy Statement op onze website.

 

539387 345903502161304 971324341 n

Toeschouwers bij Open Toernooi