Tennisvereniging Ad Astra, Fonds Gehandicaptensport (http://www.fondsgehandicaptensport.nl/) en Stichting KICI kledinginzameling (http://www.kici.nl/) slaan de handen inéén om fondsen te werven om zo sporten voor iedereen met een handicap mogelijk te maken.


kici-container

Op het terrein van tennisvereniging Ad Astra is vanaf 26 september 2011 een KICI kledingcontainer geplaatst waarin de leden, bezoekers en buurtbewoners hun tweedehands kleding en oude bruikbare schoenen kunnen deponeren. De opbrengst van deze kleding gaat volledig naar de gehandicaptensport.

Gehandicaptensport maakt sport mogelijk voor álle gehandicapten, zodat zij zich minder geremd en/of beperkt voelen in het dagelijkse leven. Fonds Gehandicaptensport heeft onderzocht dat sport je lichamelijk en mentaal sterk maakt en daarom voor mensen met een handicap essentieel is.

 

 

 

Kortom, een mooi, nuttig en opgeruimd initiatief, waarbij ook u kunt helpen om sporters met een handicap de gelegenheid te bieden ook sportief bezig te zijn. (En Ad Astra wordt er uiteindelijk financieel ook niet slechter van.)

 
Neem dus uw oude maar schone kleding etc. mee in een gesloten plastic zak en deponeer deze in de KICI container.