logo knltbVrijdagavond:

HD17+ AA1: De heren mochten thuis spelen tegen het eerste team uit Boskoop. De sterke tegenstanders wisten de eerste drie dubbels te winnen. Vervolgens wisten Robert en Rutger de eer van Gouda te redden door in hun dubbel de tiebreak met 10-8 te winnen. Uitslag: 1-3 verloren.

 

HD35+ AA1: De 4 heren waren te gast in Reeuwijk bij De Sluipers. Er waren hier spannende wedstrijden te vinden en maar liefst 2 wedstrijden werden helaas verloren met 11-9 in de 3e set. Er waren vrijdag helaas geen punten te verdienen voor onze clubgenoten.

Mix35+ AA1: Het 1e mixteam was op bezoek bij De Leidse Hout. Op papier hadden zij sterke tegenstanders geloot en moest hier het beste tennis tevoorschijn gehaald worden om met punten naar huis te gaan. Uiteindelijk werden hier 2 wedstrijden knap gewonnen en is de einduitslag 2-2.

Mix35+ AA3: Op Ad Astra werd gespeeld tegen het mixteam van Love ’70, afkomstig uit Moerkapelle. Uiteindelijk werden hier alle wedstrijden gewonnen! Mede dankzij deze overwinning staat dit team nu 1e in het klassement met een speeldag minder dan de 2e en 3e plek!

Mix35+ AA4: Waarbij het AA3 team met 4-0 wist te winnen, ging het AA4 team helaas met 4-0 onderuit in Woerden. Vanwege de sterkte van de tegenstanders was er helaas niet veel tegenin te brengen. Aanstaande vrijdag spelen zijn tegen Cromwijck en hopen met het thuisvoordeel weer punten te pakken.

Zaterdag:

Heren17+ Rdam AA1: Op de smashcourtbanen van Hendrik-Ido-Ambacht werd gespeeld door de heren van Ad Astra. De singles werden beide verloren en helaas moesten onze clubgenoten 2 dubbels opgeven. Rob en Hans wisten hun dubbel wel te winnen waardoor uiteindelijk met 4-1 verloren werd.

Dames17+ Rdam AA1: De dames waren welkom bij onze Goudse buren, Tiod. De dames troffen het niet met het weer, want het heeft de gehele dag gemiezerd. Na 3 wedstrijden uitgespeeld te hebben werd besloten dat er niet verder gespeeld kan worden. De 3 gespeelden wedstrijden zijn helaas allemaal gewonnen door Tiod, waardoor dit team tegen een 3-0 achterstand aankijkt.

Zondag:

Heren AA1: De heren kwamen vol goede moed aan bij Ad Astra met de hoop dat de banen bespeelbaar zouden zijn. Bij aankomst bleken de banen waarop dit team stond ingedeeld echter niet wedstrijd waardig te zijn. Gelukkig konden er in de hal 2 banen worden afgehangen en werden hier de dubbels afgewerkt waarna buiten verder kon worden gespeeld. Uiteindelijk werd er zondag gewonnen met 5-1.