logo knltbDit weekend hebben onze teams weer geprobeerd om punten binnen te halen voor de competitie. De regen gooide echter regelmatig roet in het eten waardoor sommige wedstrijden zijn uitgesteld naar inhaaldata.

Vrijdagavond:

HD35+ AA1: De heren moesten thuis aantreden tegen Oudekerk Aan de Ijssel.Tussen de buien door werd er door de heren gewoon buiten gespeeld! Het niveauverschil met de tegenstanders was gering en dit is ook terug te zien in de uitslagen! Ze hebben maar liefst 2 sets 7-5 gespeeld en 5 sets in een tiebreak moeten beslissen! Helaas gingen uiteindelijk de meeste wedstijden naar de tegenstander en hebben onze clubgenoten 1-3 verloren.

DD17+ AA1: De dames moesten op vrijdag spelen tegen Verburch uit Poeldijk. Vanwege de regen hebben zij een deel van hun partijen in de hal gespeeld. De tegenstanders konden hier echter ook goed uit de voeten en wisten 3 partijen te winnen. Voor de Goudse dames dus ook een 1-3 verlies.

Mix35+ AA1: Het mixteam begon de avond ook door tussen de buien door hun partijen buiten te spelen. De dames dubbel werd gewonnen en de heren dubbel verloren. Toen het team bezig was aan de mix partijen kwam er weer een bui over de banen van Ad Astra waardoor verder spelen niet meer verantwoord en plezierig was. Momenteel dus 1-1 in stand en de mix partijen worden later hervat.

Mix35+ AA3: Het derde mixteam moest uit spelen in Capelle aan den Ijssel en had het geluk om te spelen op smashcourt waardoor de partijen uitgespeeld konden worden, ondanks de regen. Een 0-4 overwinning voor onze clubgenoten laat zien dat zij ook op deze ondergrond prima uit de voeten kunnen.

Mix35+ AA4: De uitwedstrijd in Oudewater op de gravelbanen van De Heksenmeppers kon ook niet doorgaan vanwege de regen. Op vrijdag 1 november zullen zij deze dag inhalen.

 

Zaterdag:

Heren17+ Rdam AA1: De heren speelden uit in Lekkerkerk en hebben hun partijen uit kunnen spelen. Een onderwinning in de single van Jeroen en in de dubbel van de familie Kalmeijer resulteerde in een 3-2 verlies voor de heren. Volgende week spelen zij weer thuis, tegen TOC.

Heren17+ AA1: Zaterdagochtend mochten onze clubgenoten thuis spelen tegen Artesia. Na drie verloren singles zag de dag er niet heel rooskleurig uit, maar uiteindelijk werden hier nog 2 punten verdiend en dus 2-4 verloren. Momenteel bezetten zij de 3e plek in het klassement!

GD17+ AA1: Het mixteam mocht op zaterdag aantreden bij Ad Astra tegen Zoetermeer. Op papier waren onze clubgenoten de favoriet en mocht hier geen punt worden verloren. Deze rol als favoriet wisten zij allemaal waar te maken en de partijen werden met mooie cijfers gewonnen. Mede door deze mooie 4-0 overwinning staan zij op de gedeelde 1e plek. Volgende week spelen zij uit bij onze Reeuwijkse buren, De Sluipers.

 

Zondag:

Heren AA1: Zaterdagmiddag was het eigenlijk al wel duidelijk dat er op de gravelbanen van Krimpen waarschijnlijk niet gespeeld zou kunnen worden. Na overleg op de zondagochtend hebben zij besloten om hun speeldag te verplaatsen naar 3 november. Om fit te blijven hebben de heren 'smiddags een uurtje in de hal getraind.