Het tweede competitieweekend is achter de rug en dus is het tijd om terug te blikken op de prestaties van onze teams. Over het hele weekend hebben onze teams 26 wedstrijden gewonnen en 28 verloren, spannende competitiedagen dus! Hieronder is kort per team beschreven wat zij hebben gedaan.

Vrijdagavond:
 

HD17+ AA1: De heren moesten aantreden tegen onze Reeuwijkse buren, De Sluipers. Zij kwamen helaas niet opdagen en resulteerde dus in een 4-0 overwinning voor Ad Astra.

HD35+ AA1: De tweede competitiedag voor dit team werd gespeeld op de kunstgrasbanen in Zevenhuizen. Lennerd en Lodewijk wisten hun dubbel te winnen en zo het eerste punt binnen te halen. Helaas was dit ook het enige punt wat werd binnengehaald en werd hier 3-1 verloren.

DD17+ AA1: Het team hoopte deze week hun eerste punten te pakken maar een – wederom – sterke tegenstander gooide helaas roet in het eten. Deze week weer trainen en volgende week weer nieuwe kansen!

Mix35+ AA1: Ons eerste mixteam had een uitwedstreid in Zoetermeer gepland staan. Ook hier verpestte sterkte tegenstanders het Goudse feestje en was er geen punt te behalen. Volgende week spelen zij thuis tegen Waddinxveen en hopen, onder aanmoediging van het thuispubliek, weer punten te pakken.

Mix35+ AA2: Vrijdagavond kwamen Conny, Petra, Frits en Chris vrolijk het clubhuis binnenlopen toen zij terugkeerden uit Woerden. Bij de bar snel een drankje bestellen en het werd al snel duidelijk dat zij een mooie 0-4 overwinning hadden binnengehaald. Hierdoor staan zij nu op de gedeelde 2e plaats en spelen volgende week thuis tegen Pijnacker.

Mix35+ AA3: Het derde mixteam moest aantreden tegen het eerste team uit Stolwijk. Alleen de dames dubbel ging verloren waardoor zij een 3-1 boekten. Volgende week spelen zij uit in Cappele!

Mix35+ AA4: Op de vrijdagavond speelde dit team ook gezellig thuis bij Ad Astra. Ze moesten aantreden tegen het – op papier sterkere – Be Fair. Deze favorietenrol wisten de tegenstanders ook waar te maken en er was deze week helaas geen punt te behalen. Volgende week uit bij De Heksenmeppers weer nieuwe kansen.

Zaterdag:
 

Heren17+ Rdam AA1: One clubgenoten hadden een thuiswedstrijd tegen het sterke team van onze Goudse buren, Tiod. Dankzij een single van Jeroen en de dubbel van Robert/Rob, was een 2-3 verlies het resultaat. Knap gedaan en volgende week weer verder!

Heren17+ AA1: Met het zelfvertrouwen van de 6-0 overwinning van vorige week was het tijd om naar Benthuizen te gaan voor de heren. Spannende wedstrijden waren hier te vinden, helaas niet altijd met het gewenste resultaat. Einduitslag: 4-2 verloren.

Dames17+ Rdam AA1: De dames speelden thuis bij Ad Astra tegen Zoetermeer. Veel spannende sets waren op de baan te vinden, maar onze dames waren scherp op de momenten dat het nodig was. In totaal zijn er 4 tiebreaks gespeeld (waarvan 2 wedstrijd supertiebreaks) en deze zijn alle 4 gewonnen. Mede hierdoor wisten zij alle punten te pakken. Een 5-0 overwinning voor de dames!

GD17+ AA1: Ons mixteam op de zaterdag moest verschijnen in Waddinxveen bij Be Fair. De dames dubbel werd helaas net aan verloren in de supertiebreak in de 3e set. Na de damesdubbel mocht Angela nog aantreden in de mix met Vincent en ook dit resulteerde in een supertiebreak. Dit keer wisten onze clubgenoten de supertiebreak wel nipt te winnen. Einduitslag voor dit team: 2-2

Zondag:
 

Heren AA1: De heren mochten aantreden op de vroege ochtend tegen Ridderkerk. Jarno en Paul boekten knappe zeges in de singles. Hierna ging het tennissend niveau van Ad Astra helaas omlaag en begon het dubbele fouten te regenen. Siep en Paul wisten de dubbel nog te winnen waardoor de einduitslag 3-3 was.