logo rabobank

Aan: alle leden van Ad Astra.

Zaterdag 14 september wordt de Rabobank Hollandse IJssel Sponsorfietstocht weer georganiseerd.

DOE WEER MEE EN SPEK ONZE CLUBKAS!

De Sponsorfietstocht voert u langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen waar u even kunt rusten.

RABO fietstochtplaatje 2019

Routes Gouwestreek
 

In Gouwestreek zetten we samen met GRTC Excelsior 3 mooie fietsroutes (2 x 30 km en een wielrenroute) uit. De leden van elke stichting of vereniging in Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk kunnen meefietsen en geld verdienen voor de club. Ook andere belangstellenden kunnen natuurlijk voor de club van hun keuze meefietsen. Een sportief en gezellig initiatief!
Wat wordt er van je verwacht?
Voor elke deelnemer die de hele route aflegt stort Rabobank Hollandse IJssel een bedrag op de verenigingsrekening. De wielrenroute levert € 10,- op, de fietsroute € 5,- en de wandelroute, kinderroute en survivaltocht leveren € 3,50 op. Het maximaal te verdienen bedrag per vereniging/stichting of school is € 750,-.

Starttijden
 

De Sponsorfietstocht is van 10.00 - 16.00 uur. Er kan gestart worden tussen 10.00 - 12.00 uur. Verenigingen ontvangen van te voren een starttijd (blok van een halfuur). Dit om drukte bij de startlocaties te voorkomen. Alle stempelkaarten dienen voor 16.00 uur ingeleverd te worden.

U kunt starten vanaf de locatie:
Goudse Rijwiel en Toering Club Excelsior
Kale Jonkerpad 3, Gouda