logomens2productionsVan Aukje Bakker (lid Ad Astra) en haar man ontvingen wij deze uitnodiging voor deelname aan de theater benefietavond "De Verbinding" op maandag 9 september te Rotterdam.

(Nieuw) Stand 31 augustus: Nog 44 kaarten (van de 300) beschikbaar voor de voorstelling "Love alone is not enough" maandag 9 september 20.00 uur LantarenVenster Rotterdam.

(Nieuw) Volledig programma: KLIK (pdf).

(Nieuw) Stand 6 september: En …… de avond staat! LantarenVenster is een toplocatie, Jeroen en Ton zetten een top voorstelling op het toneel, voorgaand aan de voorstelling een diner met 75 gasten EN we zijn zeg maar uitverkocht! Nog 1 kaartje te gaan. De sponsoropbrengst is inmiddels de € 5.000,00 grens gepasseerd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden.


Lieve allen,

In de bijlage vindt je de informatie voor de theater benefietavond “De Verbinding”.

Doel van de avond is om met jou, geld in te zamelen voor de patiëntenvereniging Longkanker Nederland.

Wil je deze uitnodiging doorzetten in je netwerk?

We zien je graag komen deze avond.

Hartelijke groet,

Aukje en Anton.

Flyer (PDF)


Bijlage   

Theater benefietavond “De Verbinding”

Maandag
9 september Lantaren
20.00 uur

Aukje

Aukje Bakker

Augustus 2017 kreeg ik totaal onverwacht de diagnose uitgezaaide longkanker.

De diagnose, van gezond naar ongeneeslijk ziek, was de start van een heftige periode. Ik bleek in aanmerking te komen voor immuuntherapie gericht op het versterken van het afweersysteem.

September 2017 heb ik het eerste goede nieuws kunnen delen: de uitkomst van de scan was veelbelovend. Zowel de primaire tumor als de uitzaaiingen in de lymfeklieren waren spectaculair afgenomen. Nu bijna 2 jaar verder blijven mijn bloedwaarden en de CT-scan gelukkig ongewijzigd goed.

Na de diagnose “niet kleincellig longkanker stadium IV” stapte ik een voor mij geheel nieuwe onbekende, angstige, onzekere en stressvolle wereld binnen. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis, maar dan nog was het voor mij een absoluut andere wereld als patiënt.

Vragen kwamen bij mij boven zoals:

  • Is er nog behandeling mogelijk, waar en wat?
  • In hoeverre heb ik als patiënt nog de regie over welke keuzes er worden gemaakt?

De patiëntenvereniging is daarvoor onmisbaar. Hier kan je terecht met al je vragen, daar is de laatste informatie over behandelmethodes en bij welke ziekenhuizen je voor behandeling terecht kunt en je ontmoet lotgenoten.

Logo LongkankerNLMijn doel is om met jou, geld in te zamelen voor de patiëntenvereniging Longkanker Nederland www.longkankernederland.nl/

Daarom organiseer ik op 9 september om 20.00 u. in LantarenVenster Rotterdam een benefietvoorstelling. Zou het niet mooi zijn als we € 2.000 op die avond ophalen?

Daarvoor ben jij belangrijk. Wil je deze uitnodiging sturen aan je netwerk?

‘Love alone is not enough’

mens2producties n 1Jeroen Stek en Ton Kemp verzorgen pro deo een avondvullend programma ‘Love alone is not enough’, een theatrale lezing over relaties! www.mens2producties.nl   

De kaartverkoop loopt via https://deverbinding.stager.nl/web/tickets/347498

Je bijdrage is gekoppeld aan het kaartje wat je koopt.

Ik waardeer het enorm als je een bedrag overmaakt op bankrekeningnummer NL56 RABO 0342 4616 21 t.n.v. A. Rozendaal Gouda met de vermelding “Longkanker Nederland”.

Kort na 9 september ontvang je een gecontroleerde financiële verantwoording met daarin opgenomen de uiteindelijke opbrengst van deze avond. Dank alvast voor je steun!

Lantaren Venster – Otto Reuchlinweg 996 – Rotterdam
Voor aanvullende informatie over deze theater benefietavond kunt u bellen of whatsappen met 06 – 1377 0810.