Mixed Veteranentoernooi 2019

Beste tennisvrienden,logo ad astra

Nu iedereen weer tijdig op de hoogte was, van het weekend waarop het Ad Astra Mixed Veteranentoernooi 2019 georganiseerd wordt, verwachten wij dit jaar op onze 19e editie weer volle banen. Als u zich wilt inschrijven voor dit culinaire en gezellige toernooi, wees er dan vooral snel bij.

Omdat het voor de laatste keer is in deze samenstelling van de commissie, gaan we proberen er een groot feest van te maken. Met zowel op de vrijdagavond als op de zaterdagmiddag live muziek!

Het toernooi vindt plaats op vrijdagavond 5 juli en zaterdag 6 juli 2019 en staat open voor gemengde paren, de dames vanaf 40 jaar en de heren vanaf 45 jaar.

Vrijdag 5 juli bent u vanaf 17.00 uur welkom voor een glaasje prosecco en een hapje, om 18.00 uur beginnen we met het tennistoernooi.

Zaterdag 6 juli wordt er getennist vanaf 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

De deelnamekosten zijn net als vorig jaar € 17,50 per deelnemer, inclusief het welkomstdrankje, het diner op de vrijdagavond en de lunch op zaterdag.
Uw drankjes zijn voor eigen rekening.

Als u zelf geen partner heeft kunt u zich ook opgeven, wij zullen dan proberen een passende partner voor u te vinden.

U kunt inschrijven via het bijgevoegde inschrijfformulier, webformulier of via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In verband met het van kracht worden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018 maken wij u erop attent, dat u met het inschrijven voor het Veteranentoernooi, met het Privacy Statement Ad Astra akkoord bent.

Uw inschrijving is pas definitief als u het inschrijfgeld heeft overgemaakt naar bankrekeningnummer NL58INGB0005241729 van Ad Astra, met vermelding veteranen2019. Dit mede in verband met de veiligheid, maar ook om de organisatie bij het uitdelen van de schema’s te ontlasten.

Bij overinschrijving plaatsen wij u op een reservelijst.

Nanne Muller, voorzitter, ☎ 06-83590940
Monique en Marcel Jorna, culinaire leiding
Liduïne Simons-Wildenborg, culinaire leiding
Jos Disseldorp, wedstrijdleider, ☎06-10595124