Informatiebulletins

Informatiebulletin voorjaar 2019

Beste leden,

Het nieuwe seizoen start weer op zaterdag 30 maart. Dan kunnen de pasjes weer opgehaald worden van 16:00 – 18:00 uur. We hopen dat de weersomstandigheden in maart mee zullen werken om de banen goed te kunnen prepareren.

Lees meer...

Zoeken


Zoeken


Komende activiteiten

27 mrt
30 mrt
Pasjes ophalen
30-03-2019 16:00 - 18:00
31 mrt
31 mrt
6 apr
VJC 2019 za dag 1
06-04-2019

Webreclame

  • logo-fysiovisiq.jpg
  • logo_van_der_Kam-Fashion.jpg

Kalender

Clubgebouw smal

logo knltbIn de toekomst zal het wedstrijdformulier voor competities KNLTB volledig worden gedigitaliseerd. Vooruitlopend hierop is het wedstrijdformulier voor dit jaar vereenvoudigd: het is een versimpeld formulier zonder doordrukvellen.
Hieronder vind je de belangrijkste wijzigingen voor aanvoerders:

  • De aanvoerder is verplicht om in het enkel- en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende speelsterkte op te stellen. Aangezien we dit jaar overstappen naar de meerjaren KNLTB ledenpas dient de aanvoerder de speelsterktes van zijn eigen team voortaan op te zoeken in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. Klik hier voor de belangrijkste wijziging van de meerjaren ledenpas voor deelname aan competitie.
     
  • De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.nl.
     
  • De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, voor het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren.